Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със вървежа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Така, значи последни, още горещи новини от днес :
    Как преодолях проблема - първо с малко повече пари ...

Ето цифрите :
    1 - бензинов филтър - 24.50 лв
    2 - въздушен филтър - 11.50 лв
    3 - комплект свещи Golden Lodge 25HLD - 56 лв
    4 - работата по смяната на всичко това накуп в сервиза - 15 лв

Заболя ме сърцето, защото сега събирам парички за феста, ама как само се промени колата... Сега не дава да й пипна газчицата - само като си помисля и се форсира, а преди трябваше да я чакам аз тя да помисли
    Остава само прочистването на дюзите на инжекцията, но колегата дето щеше да помага се ослушва с разни скапани БМВ-та (Миро, не се скатавай...)
    Това е от мене - радвам се, че не се оказа ламбда, че нямам още 160лв за тоя дет клати гората
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
      Така, значи последни, още горещи новини от днес :
      Как преодолях проблема - първо с малко повече пари ...

Ето цифрите :
      1 - бензинов филтър - 24.50 лв
      2 - въздушен филтър - 11.50 лв
      3 - комплект свещи Golden Lodge 25HLD - 56 лв
      4 - работата по смяната на всичко това накуп в сервиза - 15 лв

Заболя ме сърцето, защото сега събирам парички за феста, ама как само се промени колата... Сега не дава да й пипна газчицата - само като си помисля и се форсира, а преди трябваше да я чакам аз тя да помисли
      Остава само прочистването на дюзите на инжекцията, но колегата дето щеше да помага се ослушва с разни скапани БМВ-та (Миро, не се скатавай...)
      Това е от мене - радвам се, че не се оказа ламбда, че нямам още 160лв за тоя дет клати гората
      Колега, пробвай с добавката REDEX... Дават я за почистване на дюзи на инжекциони и пр.
      В допълнение на това искам да те попитам - какъв горивен филтър си взе, че на мен ми искат 27.89лв... , при условие че един колега си е взел за 17лв, произведен в Италия...
      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Бензиновия филтър е Bosch, но можеш наистина да си вземеш италиански за около 17-18лв - аз просто късно ги видях. А днес прочистих и дюзите в ултразвукова вана - голяма мътилка пуснаха. За добавката съм чувал и си мисля наистина да я пробвам някой ден.

Comment

Бензиновия филтър е Bosch, но можеш наистина да си вземеш италиански за около 17-18лв - аз просто късно ги видях. А днес прочистих и дюзите в ултразвукова вана - голяма мътилка пуснаха. За добавката съм чувал и си мисля наистина да я пробвам някой ден.
          ... а почистването на дюзите с ултразвук колко ти "легна" и къде има такава установка?
          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

наистина сподели къде е тая ултразвукова вана и колко струва удоволствието ... че и аз съм май с същия проблем след има няма 50 км с бензин от Shell.
            Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
            Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Ултразвуковата вана е на един познат - възползвах се от услугите му докато бях още в Ямбол - момчето има сервиз в Сливен. Не вярвам да ти свърши работа, колега - много път е за едната баня

Comment

Ултразвуковата вана е на един познат - възползвах се от услугите му докато бях още в Ямбол - момчето има сервиз в Сливен. Не вярвам да ти свърши работа, колега - много път е за едната баня
                мерси наистина не ми помогна
                но твоето премеждие ще ми свърши добра работа и да ти е последното.
                Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от vladu
                  мерси наистина не ми помогна
                  но твоето премеждие ще ми свърши добра работа и да ти е последното.
                  Ултразвукова вана има в Дунев и струва мисля 12лв на дюза чистенето и проверяването
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                  X